Bli vår nya kollega

North Ride expanderar och vill anställa ett 30-tal taxichaufförer

Vi växer i allt snabbare takt och är i stort behov av nyanställda då vårt arbetsområde fortsätter växa. Organisationen består idag av ett 50-tal anställda och skall innan nästa sommar vara dubblerad.

De flesta tjänsterna är stationerade i Kalix eller Haparanda men vi anställer även på alla våra verksamma orter. Så är du intresserad är du välkommen att söka oavsett nuvarande adress.

Vi bedriver idag trafik i stora delar av Norrbotten och har fordon stationerade i Älvsbyn, Arvidsjaur, Arjeplog, Jokkmokk, Kalix, Överkalix och Haparanda. Det är därför inte ovanligt med längre resor över kommungränserna, och väldigt varierande arbetspass.

Egenskaper som vi värdesätter hos våra taxichaufförer

Serviceinriktad: Du är kundfokuserad och strävar alltid efter att ge en hög nivå av service till våra passagerare.

Körvana och säkerhetstänk: Du tycker om att köra bil, har en god körhistorik och förmågan att köra säkert och ansvarsfullt är positivt för denna roll.

Kommunikativ: Du har god kommunikationsförmåga och kan interagera vänligt och positivt med olika typer av människor.

Flexibilitet: Som taxichaufför är flexibilitet en nyckelkomponent. Du kan arbeta olika skift och anpassa dig till ändrade förhållanden och kundbehov.

Kvalifikationer som förväntas
Språkkrav: Svenska och Engelska, meriterande språk Finska
Körkort: B körkort krävs för jobbet.

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Antal jobb: 35

Fast månadslön enligt avtal. Kollektivavtal finns.

Vi har tidigare assisterat nyanställda vid långväga flytter och ser inga problem med att du kommer från södra delar av vårt avlånga land. Utöver att transportera kunder och gods ingår det givetvis att hålla efter de fordon vi använder.

Ansök idag och ta första steget mot en spännande och givande karriär som taxichaufför hos oss.

Mejla din ansökan till
info@alvsbytaxi.se

Boka här! Snabbt och smidigt. Oavsett om du är privatperson eller företagskund.

Använd vår onlinebokning för snabb och smidig service. Planera din resa i lugn och ro. Och kontrollera utan stress, att tid och plats stämmer. Hör av dig om du har några funderingar. Vi bekräftar din bokning via mail och SMS.