Om oss

North Ride är en Norrbotten-baserad leverantör av taxitjänster med en unik täckning i inlandskommunerna. Vi är även en lokal arbetsplats för 45 medarbetare fördelade på fyra olika orter. Utöver service till våra kunder och ansvar för våra medarbetare har vi även ett stort fokus på omställningsfrågor med målsättning om klimatneutrala transporter.

Karriär och jobb

Medarbetarna är vår viktigaste kugge

Visst har vi en betydande flotta med allt från personbilar till bussar. Dock är det våra medarbetare; chaufförer och annan personal som är hjärtat i verksamheten. I gengäld eftersträvar vi att vara en trygg och stabil arbetsgivare som erbjuder utveckling och arbetsglädje. Alla våra medarbetare är kollektivavtalsanställda och har fast månadslön.

Bli vår nya kollega
Hållbarhet och miljö

Vårt mål är att erbjuda klimatneutrala transporter

Tillvaron förändras. Och vi vill självklart bidra till att utvecklingen går åt rätt håll. Vi har under de senaste åren jobbat löpande med vårt omställningsarbete och fortsätter i oförminskad styrka. Fram till 2022 har vi lyckats ersätta 50% av vår personbilsflotta med helelektriska alternativ samt gashybridbilar. Vi gör även löpande investeringar i solceller och annan grön infrastruktur. Målet är klimatneutrala transporter, utan att göra avkall på service eller säkerhet.

Regioner och områden

Unik täckning och service i Norrbotten

North Ride är en leverantör av taxitjänster med stationer i Arvidsjaur, Arjeplog, Älvsbyn och Jokkmokk. Vi har en unik täckning och service i inlandet med allt ifrån traditionell taxiverksamhet till budtjänster, sjuktransporter, skolskjuts och bussverksamhet. Engagemanget för norra Sverige och de lokalsamhällen där vi verkar, är en central del i vårt arbete och värdegrund.

Boka här! Snabbt och smidigt. Oavsett om du är privatperson eller företagskund.

Använd vår onlinebokning för snabb och smidig service. Planera din resa i lugn och ro. Och kontrollera utan stress, att tid och plats stämmer. Hör av dig om du har några funderingar. Vi bekräftar din bokning via mail och SMS.