Färdtjänst & Sjukresor

Alla har rätt att resa dit de vill och behöver och alla ska ha möjlighet att ta sig för att söka vård. Vi hjälper dig att ta dig säkert fram till din destination när du är i behov av färdtjänst eller sjukresa.

Du bokar din sjukresa genom att ringa till Norrbottens läns landstings bokningscentral på telefonnummer 020-96 00 96. Vi hämtar upp dig på din adress och kör dig till din sjukvårdsinrättning. Du betalar en egenavgift om 200 SEK per tur oberoende av avståndet till din destination. Tänk på att boka din taxiresa senast 2 dagar innan avfärd.

För att boka färdtjänst ringer du istället Regionala Kollektivtrafikmyndigheten i Norrbotten på telefonnummer 0926-756 77. Du använder samma nummer om du skulle behöva ändra eller avboka din resa. När du reser med färdtjänst betalar du en egenavgift som kostar från 53 SEK beroende på hur långt du reser.

Boka här! Snabbt och smidigt. Oavsett om du är privatperson eller företagskund.

Använd vår onlinebokning för snabb och smidig service. Planera din resa i lugn och ro. Och kontrollera utan stress, att tid och plats stämmer. Hör av dig om du har några funderingar. Vi bekräftar din bokning via mail och SMS.