Våra taxitjänster

En trevlig och säker resa. En hållbar morgondag.

North Ride erbjuder en unik täckning och service i Norrbotten med tyngdpunkt på inlandet. Våra stationer är belägna i kommunerna Arjeplog, Arvidsjuar, Älvsbyn och Jokkmokk. Erbjudandet består i allt från traditionell taxiverksamhet till budservice, buss samt så kallade “samhällsbetalda tjänster” som sjuktransporter och skolskjuts. North Ride jobbar aktivt för att erbjuda klimatneutrala transporter så långt det är möjligt med bibehållen service och säkerhet.

suitcases

Flygtaxi & Tågtaxi

Fokusera på ditt uppdrag eller slappna av och njut av resan. Vi tar dig tryggt, säkert och miljövänligt till flyg och tågförbindelser i Norrbotten med omnejd

Läs mer om tåg- & flygtaxi här
suitcases

Beställningstaxi

Resa ensam? Har du med dig familj, festsällskap eller kollegor? Eller kanske ett helt fotbollslag? Vi har kapacitet från fyra till 55 sittplatser per fordon.

phone

Budtransport

Ibland är det bråttom eller extra viktigt. En annan gång, kanske främst skrymmande. Vi har stor vana av att hantera budärenden och en flexibel fordonspark.

markers

Företagskunder

För många organisationer och medarbetare är resor ett stående inslag. Vi fokuserar på kundernas önskemål och rutiner för en personlig och smidig service.

clock

Samhällsbetalda resor

Vi ser till att vardagen fungerar för våra medmänniskor i olika situationer och sammanhang. Säkra skolgång och sjukresor är två exempel på viktiga uppdrag.

Läs mer om färdtjänst & sjukresor
lift

Trygg taxi i hela Norrbotten

Vi fokuserar på vårt närområde och en stark närvaro och service i Norrbottens inland. NorthRide har stationer i Arvidsjaur, Arjeplog, Älvsbyn och Jokkmokk.

Boka här! Snabbt och smidigt. Oavsett om du är privatperson eller företagskund.

Använd vår onlinebokning för snabb och smidig service. Planera din resa i lugn och ro. Och kontrollera utan stress, att tid och plats stämmer. Hör av dig om du har några funderingar. Vi bekräftar din bokning via mail och SMS.